Legfrissebb hírek
Friss bejegyzések
2020.03.09. 18:32
2020.01.01. 17:41
2019.11.04. 19:52
 
Aktív projektek
Címe: The Ancient Magus' Bride
Megjelenése: 2013-tól
Haladás: 5. kötet (fordítás alatt)
Hatori Chise csupán 16 éves, de eddigi élete során több szenvedés érte, mint bárkit. A lány legsötétebb órájában, egy rejtélyes mágus jelenik meg Chise életében és olyan lehetőséget ajánl, amit nem utasíthat vissza. Ez a férfi, ki inkább démon, mint ember, fogja elhozni a lány számára a megváltást vagy még mélyebbre taszítja?
Előzetes Adatlap Letöltés

Címe: Love and Death: Bitten
Megjelenése: 2010
Haladás: 80% (lektorálás alatt)
Ez nem egy átlagos szerelmi történet. A falut éjszaka szörnyetegek tizedelik, az emberek pedig rettegnek. Victoria, a fiatal halandó nő úgy dönt, ideje szembeszállni a vérszívókkal és mikor egy este észreveszi, ahogy egy vámpír, Damon figyeli, a férfi nyomába ered...
Előzetes Adatlap Letöltés

 
Chat
Az oldalon egy fordító és szerkesztő van: Hayako.
Ne reklámozz, ne káromkodj és ne követelőzz!
Ha kérdésed van, itt vagy a twitteren felteheted!

 
Twitter

 
Cserék
Mielőtt jelentkeznél partnernek, olvasd el a feltételeket és ha mindegyikkel egyetértesz, írj a chatbe és jelentkezz!

12/8 hely | Cserefeltételek
 
Információk
Oldalnév New Tales of Hayako Fansub
Szerkesztő Hayako
Nyitás 2012. június 26.
Tárhely G-Portál | Mega
Téma Linda
Köszönet Gergő, Hallyu Town
Az oldal nem áll kapcsolatban sem a drámákban szereplő színészekkel, sem a műsorszolgáltató cégekkel. Minden feliratot a Creative Commons szabályai szerint készítettem el és a honlapon sem található semmilyen illegális tartalom, mivel mindent linkelek. Mielőtt feltöltenéd a fordításom/fordításunk valahová vagy hibát észlelnél a feliratban, a megadott e-mail címen szólj nekem és azonnal javítom a hibát. Köszönöm.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss hírek

Ando Lloyd: itt a vége, fuss el...

2019.07.08. 12:21, Hayako

Elkészült (két év után) az Ando Lloyd 9-10. része, amivel befejeztük a sorozatot. Nem volt könnyű a nyelvezete és őszintén szólva - épp emiatt - nem is volt mindig kedvem hozzá, de aki még nem kezdett neki, az most egybe végignézheti! Az elejétől kezdve egy izgalmas sci-fit láthattunk, mely sok tanulságot hordoz még ma is, bár már öt éve készült. Takuya Kimura eszméletlenül jó színész. Azt hiszem, a SMAP fel is oszlott azóta és ő is több időt fektethett így a színjátszásra, amiben tényleg jó. Persze az Asahit játszó, Shibasaki Kou is kitesz magáért, nem lehet panaszunk sem rá, sem a többi színészre. Az utolsó epizódok az egyik legizgalmasabbak lettek, így jó szórakozást kívánunk bekkával hozzájuk! 

MAGYAR FELIRAT  VIDEÓ (új link)

Ősi mágus menyasszonya 20. fejezet

2019.07.07. 15:41, Hayako

Hát itt van, elkészült végre a negyedik kötet! Nem tudom ti mennyien vártátok, de én nagyon! Az 5. kötetet átküldtem Sayurinak tisztításra és mivel nekem csak eddig van meg, nagyon gondolkodom rajta, hogy a hatodikat már nem csinálom meg. Nem tudom, még mindig jó a sztori, de - ahogy a filmeknél is - úgy érzem, szinte csak magamnak dolgozok, pedig egy mangában is vannak nehézségek, itt is utána kell nézni dolgoknak. Még átgondolom ezt.

Az Ando Lloyd is elkészült, jelenleg ellenőrzöm, mert (már miért is ne?) a végére beraktak egy dalszöveget, amit le kell még fordítanom és ebben nem vagyok valami profi. Megpróbálom legjobb tudásom szerint, de ne várjatok csodát! Tehát jövő héten az Andót is lezárom, írok még egy összegző cikket róla (ahogy megígértem), aztán rávetem magam a Hot Road folytatására (amihez van új ass feliratom, dalszöveggel) és a vámpíros játék átnézésére. Ennyi lenne mára, jó olvasást!

20. FEJEZET LETÖLTÉSE

Új kinézet és boldog 7. születésnapot az oldalnak!

2019.07.01. 14:52, Hayako

Már elég rég nem jelentkeztem, ezért elnézést is kérek és köszönöm azoknak, akik továbbra is látogatják az oldalt. Ne izguljatok, a munka nem állt le: az Ősi mágus menyasszonyának 4. kötete elkészült - már a lektornál van,  (az 5. kötet pedig tisztítás alatt Sayuri jóvoltából) hamarosan felkerül. Az Ando Lloyd is majdnem kész: a 9. epizód megvan és a 10. is meglesz a héten, csak sok mindennek kell utánanézni, olyan témálnak, amikben sajnos nem vagyok járatos, mint: a csillagászat vagy a részecskefizika, Galileo Galilei és ehhez hasonló dolgok.

Bár ti, oldalam látogatói, nagyon türelmesek vagytok, pár helyen azért olvastam, hogy sokan kifogásolják a tempómat. Ha néha-néha kapnék valami visszajelzést, hogy várjátok vagy tetszik, amiket fordítok, annak nagyon örülnék és meggyorsítaná a munkafolyamatot is. Sajnos mostanában elég kihalt az oldal (mondjuk a gportál is döglődik, hamarosan lehet költözni kell), de remélhetőleg ha végzek ezekkel és nem lesz folyamatban lévő sorozatom, több időm lesz fejleszteni és színesíteni az oldalt. Kellemes nyarat mindenkinek! 

A múlt héten volt az NTHF hetedik évfordulója, boldog szülinapot az oldalnak! A gyönyörű dizájnért a köszönet Aemyt illeti! 

Ando Lloyd 8. rész

2019.04.28. 19:11, Hayako

Végre elkészült az Ando Lloyd következő része, aminek most nehezen tudnék címet adni, mert rengeteg minden történik benne, de végre feltűnik egy eddig "ismeretlen" szereplő is, aki majd sokat segít főhőseinknek és edddig maci képében láthattuk. Mivel már csak két rész van, úgy döntöttem azt egybe hozom, mint anno a Hidden Identity esetében, és aztán ismét ráállok a film-és játékfordításokra. Az Ando Lloyd ugyan nagyon jó sorozat, de nagyon nehéz a szövege, csak Kimura és Shibasaki miatt vállaltam be... de nagyon lefárasztott. Kell majd egy kis pihi utána. Ismételten köszönöm bekka segítségét. A mostani részhez jó szórakozást!

MAGYAR FELIRAT  VIDEÓ (új link)

Hogyan kapcsoljuk be youtube-on a feliratot?

2019.03.22. 16:50, Hayako

Mivel már többször is rákérdeztetek, lerántom a leplet tehát és bemutatom, hogyan kapcsolhatod be te is a feliratot! A "Bővebben" után folytatódik a cikk!