Legfrissebb hírek
Friss bejegyzések
2021.03.28. 14:46
2021.02.04. 11:39
2021.01.29. 18:53
2021.01.24. 20:29
 
Aktív projektek
Hatori Chise csupán 16 éves, de eddigi élete során több szenvedés érte, mint bárkit. Se család, se remény a változásra. Úgy tűnik, minden ajtó bezáródott előtte. Ám egy találkozás mozgásba hozza a végzet kerekét. A lány legsötétebb órájában, egy rejtélyes mágus jelenik meg Chise életében és olyan lehetőséget ajánl, amit nem utasíthat vissza. Ez a férfi, ki inkább démon, mint ember, fogja elhozni a lány számára a megváltást vagy még mélyebbre taszítja?

Projekt címe: The Ancient Magus' Bride

Megjelenése: 2013-tól

Típusa: manga

Előzetes Adatlap Online

A történetben az ifjú Eve szerepébe bújhatunk. Hősnőnk rejtélyes levelet kap apjától, aki felesége halála óta magányosan tengeti napjait egy eldugott farmon. Eve azonnal útnak indul, hogy kiderítse, mi történt apjával, s mit is takarnak a levélben írt, zavaros sorai. A realitás és a fantázia határai fokozatosan elmosódnak, s kezdetét veszi egy izgalmasnak ígérkező, 15 fejezeten át bonyolódó kaland.

Projekt címe: The Legend of the Crystal Valley

Megjelenése: 2009

Típusa: kalandjáték

Előzetes Adatlap Letöltés
 
Chat
Az oldalon egy szerkesztő van: Hayako.
Ne reklámozz, ne káromkodj és ne követelőzz!
Ha kérdésed van, itt vagy a twitteren felteheted!

 
 
Keresés az oldalon

friss manhva fordítás helyzetjelentés TAMB  új kinézet  magyar felirat film hírek játékfordítás anime magyar

 

 
Twitter

 
Cserék
Mielőtt jelentkeznél partnernek, olvasd el a feltételeket és ha mindegyikkel egyetértesz, írj a chatbe és jelentkezz!
12/08 hely | Cserefeltételek
 
Információk
Téma: ázsiai drámák
Admin: Hayako
Nyitás: 2012. 06. 26
Tárhely: G-Portál & Mega
Design: Szissz (Diamondlight)
Kódok: LindaGergő
Az oldal nem áll kapcsolatban sem a drámákban szereplő színészekkel, sem a műsorszolgáltató cégekkel. Minden feliratot a Creative Commons szabályai szerint készítettem el és a honlapon sem található semmilyen illegális tartalom, mivel mindent linkelek. Mielőtt feltöltenéd a fordításom/fordításunk valahová vagy hibát észlelnél a feliratban, a megadott e-mail címen szólj nekem és azonnal javítom a hibát. Köszönöm.
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss hírek

Hogyan tovább?

Sziasztok! Elég régen jelentkeztem, de szerencsére túl vagyok a nehezén és ráléptem a gyógyulás göröngyös ösvényére... bár ez pár áldozatot azért követelt tőlem. Egyrészt Cleo sajnos eltűnt és széttört géppel, félig gyógyulva nem akartam folytatni a Tell Me Why-t, így Dávidnak átadtam azt. Mostantól ő fogja vinni, a Magyarítások Discord oldalán majd érdeklődhettek nála. Másrészt így viszont ismét ráállhatok az egyik kispadon lévő fordításomra: pl. A kristályvölgy legendájára, ami szerintem egy igen jól sikerült point and click kalandjáték, bár már elég régi. A számítógépemet még nem csináltattuk meg, így érdemi munkát egyelőre nem tudok végezni, de amint lesz valami nagyobb haladás, azt jelezni fogom.

Ui: Az aktív projekteknél már nem tudtam ugyanúgy beszínezni a képet (bal oldalt), úgyhogy marad a színes, amíg ki nem találok valamit.

2021.03.28. 14:46, Hayako

Rossz hírek

Sziasztok! Sajnos a laptopomat nem sikerült megcsináltatni és új képernyőt sem találunk ehhez a típushoz, úgyhogy a fordítást még nem tudom, hogy fogom megoldani, mert alig áll meg magától a gép. Majd szétnézek az országban, hátha valakinek eladó alkatrészként vagy nem tudom. Mellette elkezdtem diétázni és tornázni, hátha segít egy kicsit jobban lenni. Köszönöm Maja, Lissa és Mizeria üzenetét, nagyon kedvesek vagytok! Ha lesz valami új hírem, írok.

2021.02.04. 11:39, Hayako

Egy ideig nem lesz fordítás

A laptopom most már annyira eltörött, hogy ismét muszáj szervízbe vinni, emiatt nem tudom, mikor jutok ismét géphez. Mellette beszedtem egy nagyon fájdalmas fertőzést, ami miatt el kell mennem orvoshoz, tehát nem tudom, mikor lesz kész az ötödik fejezet, mert majd csak jövő héten tudjuk meg, mi a bajom. Addig is, mindenkinek jó egészséget!

Helyzetjelentés: sajnos nem jó híreket kaptunk, nagy az esélye, hogy műteni kell, úgyhogy hétfőn megyünk a laborba vérvételre és vizeletvizsgálatra. Nem tudom még mi lesz, de megpróbállak titeket is tájékoztatni a fordítások állásával és a továbbiakkal kapcsolatban.

2021.01.29. 18:53, Hayako

I raised the Beast well 4. fejezet

Címkék: friss irtbw manhva

Szó szerint megszenvedtem ezzel a fejezettel. Sajnos az angol fordítás nem valami jó, úgyhogy van pár mondat, amiben nem vagyok biztos... de megtettem, amit tudtam, hogy minél magyarosabb legyen az elkészült munka. Ha még ez nem lenne elég, egyszerűen nem engedte feltölteni a 4. fejezetet Mangadexre sehogysem a rendszer. Fél óra után már majdnem feladtam, mert sem a tisztító (Lissa - akinek itt is köszönöm a munkáját), sem Lissa szerkesztőtársa nem tudott azonnali megoldást erre a problémára. Csak úgy sikerült végül, hogy teljesen leredukáltam a csomagolt fájlt 20MB-ra. Remélem a jövőben nem lesz több ilyen! Mindenesetre az olvasóknak jó szórakozást kívánok hozzá!

4. FEJEZET OLVASÁSA

Ui: A csodálatos kinézet sablonjáért Szissz-t, a kódokért Lindát és Gergőt illeti köszönet!

2021.01.24. 20:29, Hayako

I raised the Beast well 3. fejezet

Címkék: friss mahnva IRTBW

Ma nem voltam a legjobban, de elkészültem a manhva 3. fejezetével, aminek remélem, hogy sokan örültök. Aranyos cicamicánk végre megmutatja igazi valóját Blondinának, aki köpni-nyelni nem tud a meglepetéstől... hát amikor kiderül, melyik törzsből származik! Megmondom őszintén, elég furán hangzik ez a spirituális leopárd törzs dolog, de egyszerűen nem tudtam jobbat kitalálni!

A manhva mellett haladtam az Ősi mágus menyasszonyával is, aminek elég sok a szövege, így azt a hétvégén tudom majd átküldeni Amethyst-nek. Így szombatra és vasárnapra marad a játékfordítás. Lassan már kezd beállni egy menetrend, hogy mikor mit tudok majd csinálni. A TAMB ötödik kötete után tervezek egy másik manhvát (kettő között örlődöm), de még nem tudtam választani közülük, mert mindkettőt nagyon szeretem, viszont három manhva már sok lenne... de ez még messzebb van. A tisztításért köszönet illeti Lissát. Mindenkinek szép, havas napokat és jó szórakozást hozzá!

3. FEJEZET OLVASÁSA

2021.01.14. 13:44, Hayako

I raised the Beast well 2. fejezet

Címkék: friss manhva IRTBW

Boldog új évet mindenkinek! 2021 első bejegyzése máris az új projekt második fejezete, ami már 100-nál is több megtekintésnél tart! Meglepődtem, hogy ilyen sikere lesz, de nagyon örülök neki. Mivel több mindent is fordítok egyszerre, így segítséget kértem az Angel-Style-os Lissától, aki mostantól a manhva tisztításáért felel, (itt is köszönöm neki a segítséget) - tehát ez közös projekt lesz Sayuriékkal és az Angel-Style Fansubbal. Azonban azt kikötöttem, hogy csak ONLINE legyen olvasható, így remélhetőleg sehova máshova nem fog felkerülni. Még nem tudom, hogy pontosan hány fejezet lesz összesen a teljes manhva, mivel a novellája még mindig fut, de az eddigi tapasztalatok alapján kb. 100-ra kell számítanom, szóval kitart még ez egy darabig.

A TAMB folytatását csak csütörtökön kezdem el, mert ma nagyon fájt a csuklóm, nem szeretném túlterhelni, így pár napig pihentetem. A Love, lies-os cikket még nem tudom mikor írom meg, de remélhetőleg még ebben a hónapban sor kerül rá. Illetve pár Egyebek képet is cserélek, mert hamarosan dizicsere. Ennyi lett volna, jó szórakozást a fejezethez! 

2. FEJEZET OLVASÁSA

2021.01.04. 21:41, Hayako
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.